EFFECTIEVE CONFLICTHANTERING VOOR DE JURIDISCHE PROFESSIONAL

  • 3 oktober 2024
  • 9:30-13:00 uur
  • mr. Wilma Feenstra
  • Haarlem
  • 3 punten / € 295,-

Ben jij een juridische professional die zich wil onderscheiden als proactieve probleemoplosser? Wil je niet alleen excelleren in juridische kennis, maar ook je competenties en creativiteit aanscherpen? Ontdek de sleutel tot effectieve conflictoplossingen in deze nieuwe training!

Waarom deelnemen aan deze training?

In de dynamische wereld van het recht wordt van juridische professionals steeds meer verwacht dan alleen juridische expertise. Een proactieve rol als probleemoplosser vereist niet alleen diepgaande kennis, maar ook andere competenties en creativiteit. Onze training Effectieve Conflicthantering voor de Juridische Professional biedt een unieke kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat ga je leren?

Tijdens deze leergang krijg je inzicht in effectieve conflictoplossingsmechanismen vanuit een brede visie op het voorkomen, inperken en oplossen van conflicten. Je leert hoe je deze kennis direct kunt toepassen in de praktijk, waardoor je een waardevolle proactieve bijdrage kunt leveren aan het oplossen van geschillen.

Docent

Mr. Wilma Feenstra is al meer dan 30 jaar advocaat, 12 jaar mediator en een gecertificeerde gespreksleider.  in organisaties voor het bespreekbaar maken en oplossen van problemen, is Wilma een expert in haar vakgebied. Ze is ook bekend met intervisie, wat perfect aansluit bij haar ervaring. Als iemand van ‘de oude stempel’ beheerst zij een breed scala aan rechtsgebieden, van civiel recht tot strafrecht, en van personen- en familierecht tot bestuursrecht. Op verzoek van de NOvA fungeert Wilma als coach voor advocaten. Na meer dan 10 jaar lid te zijn geweest van de Raad van de Orde, voorheen Raad van Toezicht Noord-Holland, heeft zij een cruciale rol gespeeld bij de oprichting van kantoorbezoeken en kent zij als geen ander de do’s en don’ts in haar vakgebied.

Is het wat voor jou? Schrijf je dan nu in en verzeker jezelf van een plek. Let op! Er is beperkt plek.

Doelgroep: alle juristen die zich willen bekwamen in hun onderhandelingskills

Niveau: introductie

Rechtsgebied: beroepsvaardigheden