Gratis! De Vaststellingsovereenkomst – een update!

  • 15 mei 2024
  • 10:00- 12:15 uur
  • Gratis!!
  • Online
  • 2 NOvA PO punten

Vanwege groot succes herhalen we het live webinar De Vaststellingsovereenkomst – een update.

De vaststellingsovereenkomst, een overeenkomst met een zweem van onaantastbaarheid, is een intrigerend juridisch instrument. Zo belangrijk dat het zelfs een hele afdeling in het Burgerlijk Wetboek heeft gewijd. Maar pas op, het gebruik van dit soort overeenkomsten is bezaaid met valkuilen en uitdagingen die alleen degenen met de juiste expertise kunnen doorgronden.

Wat meteen opvalt, is de overvloed aan rechtspraak die ermee gepaard gaat. Het is dan ook geen verrassing dat er af en toe dingen misgaan. De wetteksten zijn soms onduidelijk en de rechtspraak biedt een vaag beeld. Bovendien zijn er talloze uitspraken van de Hoge Raad die de complexiteit vergroten.

Maar maak je geen zorgen! Docent prof.mr.dr. Edwin van Wechem staat klaar om deze juridische labyrinten te ontrafelen in zijn boeiende webinar, ‘De Vaststellingsovereenkomst’. Tijdens dit webinar worden niet alleen de wetsbepalingen, rechtspraak en Hoge Raad arresten besproken, maar ook praktische toepassingen ervan, zoals bij de beëindiging van arbeidsrelaties en echtscheidingsconvenanten. Bovendien wordt ingegaan op de nieuwste modellen van de Belastingdienst.

Kortom, dit webinar biedt een schat aan waardevolle inzichten die van onschatbare waarde kunnen zijn voor professionals op juridisch en zakelijk gebied.

Belangrijk om te weten: Deze hoogwaardige online cursus wordt via het gebruiksvriendelijke platform Zoom aangeboden. Voorafgaand aan de cursus ontvangt u gedetailleerde instructies om er zeker van te zijn dat u het maximale uit deze ervaring haalt.

 
NB Als welkomscadeau volgt u dit live webinar gratis. Schrijf u nu in en u ontvangt de details per email. 
 
Doelgroep: alle juristen die te maken hebben met een vaststellingsovereenkomst
 
Niveau: verdieping en actualiteiten
 
Rechtsgebied: Algemene Praktijk, Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht