Arbeidsrecht Actueel en één jaar wet TVA 

  Op 1 augustus 2022 trad de Wet Transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden (Wet TVA) in werking. Ruim een jaar verder en wat zijn de ervaringen? Arbeidsrecht advocaten mr. Pascal Besselink en mr. Joyce Bender nemen u mee en bespreken de laatste ontwikkelingen. Ook komen andere actualiteiten aan bod op het gebied van het concurrentiebeding, de verlofregelingen, ontslagrecht en vergoedingen. Komt u ook? 

  Praktische informatie

  • maandag 28 augustus van 10:00 – 17:00 uur 
  • Van der Valk Hotel Breukelen
  • € 795,- excl. btw, maar incl. digitaal cursusmateriaal, uitgebreide lunch en gratis parkeren
  • Aantal punten :6 punten
  • Doelgroep: advocaten, bedrijfsjuristen en HR medewerkers 
  • Rechtsgebied: arbeidsrecht 
  • Niveau: actualiteiten

  Onderwerpen

  -Een jaar Wet TVA;

  -Concurrentiebeding;

  -Verlofregelingen

  -Actualiteiten ontslagrecht en vergoedingen

   

  Docenten 

   

  Pascal Besselink is advocaat arbeidsrecht bij DAS. Hij rondde cum laude de Grotius Specialisatie Opleiding Arbeidsrecht af en volgde de Leergang Pensioenrecht aan de VU. Naast zijn arbeidsrechtpraktijk, waarin hij zowel werkgevers als werknemers bijstaat, publiceert Pascal regelmatig in diverse vaktijdschriften en verzorgt hij presentaties, cursussen en webinars over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.  Tevens wordt Pascal regelmatig benaderd door landelijke en regionale media om actuele, arbeidsrechtelijk onderwerpen juridisch te duiden.

   

  Joyce Bender is advocaat bij DAS. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de breedste zin des woord en verricht werkzaamheden voor zowel werkgevers als werknemers. In 2018 rondde zij de postacademische specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht cum laude af. Zij geeft workshops en  webinars aan ondernemers, adviseurs, juristen en advocaten op het gebied van het arbeidsrecht, schrijft blogs en wetenschappelijke artikelen over arbeidsrechtelijke onderwerpen en is te horen in podcasts van DAS.