Online Webinar Algemene Voorwaarden- een update!

  • 3 december 2024
  • 09:15-12:30 uur
  • prof.mr.dr. Edwin van Wechem
  • online
  • € 295,- / 3 punten

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van Algemene Voorwaarden tijdens onze nieuwe online webinar, geleid dé expert op dit gebied, prof. mr. dr. Edwin van Wechem. De afgelopen jaren hebben de Hoge Raad en het Europese Hof van Justitie een reeks baanbrekende uitspraken gedaan die het landschap van algemene voorwaarden volledig hebben veranderd. In dit online webinar worden deze “game changers” onder de loep genomen en krijg je inzicht in hoe deze uitspraken van invloed zijn op de praktijk van het bedrijfsleven. Prof. van Wechem plaatst deze ontwikkelingen in een helder en praktisch perspectief, zodat je niet alleen op de hoogte bent van de laatste juridische trends, maar ook weet hoe je ze kunt toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Mis deze unieke kans niet om jouw kennis te vergroten en jouw juridische strategieën te versterken. Schrijf je nu in voor het online webinar Algemene Voorwaarden.

De cursus is online dus je kan de cursus volgen vanaf je werkplek of thuis. Ook kun je al je vragen direct stellen aan prof. van Wechem!

Belangrijk om te weten: Deze online cursus wordt via het gebruiksvriendelijke platform Zoom aangeboden. Voorafgaand aan de cursus ontvang je gedetailleerde instructies om er zeker van te zijn dat je het maximale uit deze ervaring haalt. Ben je erbij?

Doelgroep: alle juristen die met algemene voorwaarden te maken hebben

Niveau: actualiteiten

Rechtsgebied: Algemene praktijk, ondernemingsrecht, burgerlijk procesrecht en verbintenissenrecht